Wie?

MTBC@Bekkevoort is een mtb club die plezier hoog in het vaandel draagt, we houden ons niet overdreven bezig met resultaten en gemiddelde snelheden, maar des te meer met het fun-aspect dat de mtb-sport met zich meebrengt. Alle leeftijdscategorieën zijn bij ons vertegenwoordigd en met iedereen wordt rekening gehouden.

Wat?

Vooral deelnemen aan toertochten en dit in het ganse land. Af en toe rijden we eens een marathon en dit zelfs in het buitenland. Iedereen rijdt zijn eigen tempo en er zal altijd wel iemand van dezelfde snelheid en/of afstand zijn om samen te genieten. Na het harde werk wordt er zonder enige verplichting nog gezellig nagepraat bij een frisse pint in de kantine van de organiserende club of op een afgesproken plaats. Elk jaar organiseren we ook onze eigen toertocht en dit telkens in het eerste weekend van augustus. Om al het werk dat we hierin steken gedaan te krijgen rekenen we dan ook op de hulp van al onze leden. Af en toe een clubuitstap en/of clubetentje met familie is ook aan de orde.

Intresse?

Lidgeld voor 1 jaar bedraagt 35€, hiervoor ben je ingeschreven bij de club en VWB alsook verzekerd. Voor meer inlichtingen over de verzekering kan je op volgende pagina terecht: VWB Verzekering

Check vlug onze kalenders waar we dit weekend zullen rijden, stel je vraag hier of vraag inlichtingen bij één van de bestuursleden:

Voorzitter : voorzitter@mtbcbekkevoort.be

Secretaris : secretaris@mtbcbekkevoort.be

Parcoursbouwer : parcourbouwer@mtbcbekkevoort.be